Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €100
  • Klarna: Shop nu, betaal binnen 14 dagen
  • Follow us @wonderforkids | @wonderforbaby
  • Koopzondag: Eerste zondag van de maand 13:00 - 17:00

Wonder for baby

We zijn ontzettend trots om een lang gekoesterde wens in vervulling te zien gaan: naast onze vertrouwde webshop Wonder for Kids, openen we nu ook een webshop speciaal voor de allerkleinsten Wonderforbaby.nl. Met de komst van onze eigen nieuwe wonder telg, Rover, zijn we opnieuw ondergedompeld in de babywereld. Dit betekent dat we alles weer opnieuw ontdekken, ervaren en onze passie voor prachtige babymerken en -producten hebben herontdekt.

Wat deze babyfase extra bijzonder maakt, is dat we nu zelf dagelijks gebruik maken van de producten die we in onze winkel aanbieden. Hierdoor hebben we een frisse blik op onze collecties en weten we precies wat goed werkt en wat niet. We willen deze ervaring graag delen en onze klanten hetzelfde gevoel en dezelfde inspiratie meegeven als wanneer ze door onze fysieke babywinkel zouden lopen.

Op Wonderforbaby.nl verkopen we merken die je al langer bij ons shopt, zoals Hvid, nixnut, 1+ in the family, engel en Atelier Pomme, maar ook nieuwe merken zoals, grey label, Li & Me en, Pequeno Tocon. Door meer sfeer- en productfoto's zelf te maken, hopen we online een nog betere impressie te geven van de producten waar je naar op zoek bent. Aangevuld met uitgebreide informatie en persoonlijke tips hopen we het vertrouwen te vergroten, zodat je online net zo makkelijk en met plezier je keuzes kunt maken.

We voelen ons vereerd om deel uit te mogen maken van zo’n bijzondere fase in het leven van een nieuwe mama en haar kleine wonder, en het is ons doel om onze klanten een fijne, inspirerende shopervaring te bieden. Niet alleen in onze winkel, maar nu ook op onze nieuwe babywebsite!

Kom langs op Wonderforbaby.nl en ontdek alles wat we te bieden hebben voor jou en je kleintje!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »